Idag kom Jesper hit, jag lagade skagentoast och dragonkyckling till honom. Det är inte speciellt svårt att göra. Han tyckte båda grejerna blev jättegoda.



Skagentoast
100g grovt hackade räkor
1dl majonnäs
1msk fint skuren dill
Rostbröd
Citron
Salladsblad

- Blanda räkor, majonnäs och dill.
- Rosta brödet och skölj salladen. Skär citronen i månar.
- Lägg salladsbladet på brödet och lägg en klick skagenröra på.
- Garnera med dill och citron.



Dragonkyckling
Kyckling fileér
1 creme fraiche
1 creme fraiche franska örter
Dragon krydda
Franska örter krydda
Salt
Peppar
Vitlöl
2msk fransk senap

- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda alla ingredienser (ej kycklingen), krydda efter smak.
- Förstek kycklingen.
- Lägg kycklingen i en ungsfast form och lägg röran över.
- Häll lite grädde över röran och kycklingen.
- Sätt in i ugnen i 20-30 minuter, servera med ris och sallad.

Kommentera

Publiceras ej