Ischoklad i ny tappning!
Jag gjorde två olika smaker, apelsin-ingefära och basilika-mint.
 
 
 
100g kokosfett
200g mörkchoklad
 
- Smält kokosfettet.
- Bryt chokladen i bitar och ha i det smälta fettet.
 
Smaksättning:
1 apelsin
3-4tsk ingefära, malen
 
2-3msk hackad basilika
Några droppar pepparmintsextrakt
 
 
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer

Jonas

07 Dec 2013 16:46

Ischoklad och glögg, det är bra grejer det ^^ Bra recept btw ;)

Svar: Ja det är bra grejer det!
Tack så mycket :)
natglie

Emilie

10 Dec 2013 12:52

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

Svar: Oj, tack så mycket :D där ska jag verkligen gå med :)
natglie

Kommentera

Publiceras ej