Så då har jag testat på att göra denna rätt ifrån Balkan. Väldigt uppskattad vart den från pojkvännen. 
Enkel att göra och krävs endast 4 ingredienser. 

Obs!! Detta receptet är till en liten ugnsform. 


Filodeg
2 ägg
1 paket fetaost (150g)
Smör/olja

- Om du väljer att använda smör så börjar du med att smälta det. 
- Vispa äggen. Smula fetaosten och rör ner sen i äggsmeten. Krydda med salt och svartpeppar. 
- Lägg ett ark Filodeg i en välsmord form, pensla arket med smör och lägg ytterligare ett ark på, pensla igen och upprepa tills du har tre smorda ark/lager.
- Lägg hälften av äggfetaröran i formen. Upprepa med att lägga tre penslade lager Filodeg över. 
- Häll över det sista av röran och ha över tre penslade ark. Pensla det översta arket rikligt med smör/olja, salta och peppra. 
- Grädda i mitten av ugnen på 225 grader tills bureken blivit gyllenbrun.

Smaklig måltid!